×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9:s sparkade coach: "Kommer inte coacha igen"

1
Nick "LS" De Cesare erkänner en framtid utanför coachandet efter sin korta tid i Cloud9.
Nick "LS" De Cesare säger att han är klar med att coacha inom esporten och att det inte är värt mödan med allt som tillkommer efter sin korta tid som huvudcoach i Cloud9:s professionella League of Legends-lag.

Den tidigare Cloud9-coachen som oväntat blev sparkad från organisationen pratade kort om sitt beslut under en livesändning av LCK-matcherna.

Trots det övertygande beslutet var stjärnan vag med exakt vad som lett till både kicken från Cloud9 men mer specifikt en avgång från coachandet i en officiell kapacitet. Endast ett luddigt meddelande från organisationen på Twitter skiner en gnutta ljus på situationen.

LS ser tillbaka på tiden i Cloud9 som coach och kommenterar: "Jag tycker ärligt talat att vad som hände i C9 är en framgångsrik historia. Vi lyckades göra så mycket på så kort tid som folk sa aldrig skulle hända, oavsett tid. Så det är bra".

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..