×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Streamer kritiseras för sitt skämt om kriget i Ukraina — lämnar Cloud9

1
Cloud9-streamern Macaiyla hamnade i blåsvädret efter att ha twittrat om den pågående invasionen av Ukraina.
Kända Twitch-streamer och internetprofilen Macaiyla hamnade nyligen i blåsvädret efter en tweet kring den pågående invasionen av Ukraina som lett till att profilen bett om att få lämna organisationen Cloud9.

Utöver streamerns kända status som Twitch-ikonen Tyler "Tyler1" Steinkamps flickvän hade Macaiyla etablerat sig i bland annat Twitch-showen "Housewives of Twitch" fram till tidigt 2021 tillsammans med QTCinderella, Maya och Malena.
Bild: Macaiyla/Twitter
Bild: Macaiyla/Twitter

Tweeten i fråga som mottogs illa av fans lydde: "Kanye (West) skulle stoppa det här kriget om han var president. Sanning". Macaiyla berättar i en senare tweet att hon inte ångrar tweeten då hon tyckte den var rolig och förklarar att det var Cloud9 som tvingade henne till borttagningen av den kritiserade tweeten.

Kort efter hennes serie av tweets som riktas mot kritiker och random internetanvändare skriver Macaiyla att hon kanske borde lämna Cloud9 för att kunna få uttala sig precis hur hon vill. Hon följer upp detta med en röstning som fick en majoritet för lämnandet.

Knappa minuter senare avslutar profilen med en tweet där hon skriver att hon bett om att få lämna Cloud9. Trots detta har organisationen inte lämnat några kommentarer kring incidenten och Macaiylas status i organisationen.

Artikelbild: Macaiyla/Instagram

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..