×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Blytung helg för topplaget — Fnatic och G2 knappar in

1
Efter nio raka segrar tog det under helgen tvärstopp för Rogue som förlorade båda sina matcher.
Rogue förlorade oväntat mot jumbon Astralis under fredagskvällen och det ville sig inte heller i lördagsmatchen mot Misfits Gaming. Tabellettorna med Emil "Larssen" Larsson i spetsen inledde dock starkt. Efter 10 minuters spel såg det ut som att säsongens suveräner skakat av sig förlusten mot Astralis och gick mot sin tionde seger.

Misfits hade dock bra kontroll över drakarna vilket stressade Rogue till misstag. Efter att både Markos "Comp" Stamkopoulos och välspelande Larssen gått bort sig och blivit fångade ur position kunde Misfits säkra matchens första Baron Nashor. Efter det kunde inte Rogue hämta sig och Misfits säkrade segern efter 35 minuters spel.

I tabellen behåller Rogue fortfarande förstaplatsen trots sina två förluster. Både Fnatic och G2 Esports knappar dock in och är nu bara en seger bakom serieledarna i blått. Ett lag som klättrar i tabellen är Excel Esports med svenska Finn "Finn" Wiestål i laget. Efter en trög start har man nu sex segrar och placerar sig som femma i tabellen, före lag som MAD Lions och Team Vitality.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..