×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rekkles avslöjar: "Hade det inte varit för Karmine Corp hade jag inte spelat"

1
Svenska superstjärnan Martin ‘Rekkles’ Larssen berättar om avgången från G2 och europeiska mästerskapen.
Stjärnsvensken Martin "Rekkles" Larsson har lämnat LEC efter ett fruktlös 2021 vid rodret för G2 Esports. Framtiden för Rekkles var osäker tills att LFL-giganten Karmine Corp plockade upp svensken.

I en intervju med Laure Valée pratar Rekkles om beslutet och motivationen kring spelandet som proffs.



Med den rådande pandemin och dess restriktioner berättar Rekless att ett flertal proffs tappat motivationen att spela när det inte involverar en live-publik. Med sin nya plats i KC och en uppvisningsmatch inför publik påmindes han om just varför han gör det han gör.

I det nya laget finner Rekkles frid i att inte behöva anta en ledarskapsroll som det tidigare gjort i andra lag.

- Det är så skönt för mig att inte behöva vara den killen längre. Det tar en så enorm börda från mina axlar, säger Rekkles till Laure under intervjun.

Rekkles ser framtiden med KC som frisk och en fantastisk möjlighet till en nystart utanför LEC som han tröttnat på. Han nämner att om det inte vore för Karmine Corp så hade han inte spelat under 2022 och att han är lyckligt lottad för erbjudandet från organisationen.

Artikelbild: Timo Verdeil/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..