×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Worlds slår otroligt tittarrekord – näst mest tittade esporteventet någonsin

1
Över 73 miljoner kollade på turneringen live.
Tidigare i november avgjordes Worlds 2021 i League of Legends. I samband med att Riot avslöjade att nästa Worlds kommer hållas i tre olika länder i Amerika, avslöjade de också årets turnerings tittarsiffror: 73,8 miljoner kollade på turneringen samtidigt.

Worlds 2021 är nu det näst mest tittade esportseventet någonsin, efter Free Fire World Series 2021. Tredjeplats på listan är Worlds 2019, enligt Esports Charts.

Det är inte bara tittarsiffrorna som imponerar för årets Worlds. Turneringen sändes också av 19 olika kanaler, på 34 olika plattformar.

Nästa årets Worlds kommer göra flera olika stopp på vägen till finalen. Första stadiet kommer hållas i Mexico City, så för första gången någonsin kommer turneringen vara i två olika regioner: Latinamerika och Nordamerika.

Semifinalen kommer hållas i Toronto, Kanada, och till sist kommer finalen vara i Chase Center i San Francisco, Kalifornien.


Artikelbild: Pressbild/Riot
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..