×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Real Madrid-stjärnans esportorganisation ryktas skaffa en ny brasiliansk femma

1
Casemiro ryktas ge sig tillbaka in i CS:GO efter att ha bänkat gamla laget.
Real Madrid-stjärnan Carlos Henrique Casimiro, mer känd som Casemiro, startade för lite över ett år sen sin esportsatsning Case Esports. De gav sig in i CS:GO-scenen med en brasiliansk femma. Laget klarade dock inte av att gå så långt som man hoppats, och tidigare i år släppte organisationen alla spelare.

Nu har det ryktats att Casemiros organisation är på god väg att ge sig tillbaka in i CS, och det verkar som att de kommer signera en ny brasiliansk femma. Ingen från Case esports själva har bekräftat någonting än, men källor som står nära organisationen har enligt Rush B Media presenterat följande femma som en sannolik satsning:

Steel kommer sannolikt vara kapten. Han har under de senaste åren spelat för Movistar Riders, innan han blev bänkad i juli.

Honda har tidigare spelat för FURIA Academy, där han även spelade i huvudlaget i början på året innan han återvände till akademi-laget.

F4stzin har inte synts till mycket i år, men under 2020 spelade han för YeaH!.

Yepz är den enda spelaren kvar från Cases gamla femma. Även han har tidigare spelat för Furia Academy.

Sist ut är nqz, en 16-årig AWP:are som var med och vann Gamersclub Masters VI 2020 med Detona Gaming. Han har varit bänkad sen augusti och har inte setts till mycket sen dess.

Artikelbild: Van Eyck Fotógrafos Sport
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..