×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Tre gripna i Kina efter Worlds-fest — samlade tusentals supportrar

1
Några kinesiska League of Legends-fans gick för långt i sitt supporterskap.
Tre personer har gripits i Wuhan i Kina efter Worlds-finalerna i League of Legends. Enligt den statskontrollerade tidningen Global Times beskylls de gripna för att ha organiserat en otillåten storskalig tittarfest där över 2000 personer deltagit.

Enligt Global Times ska de ansvariga ha arrangerat tittarfesten på ett torg i Wuhan utan att ha sökt om tillstånd hos de lokala myndigheterna. Att arrangera så stora evenemang utan tillstånd bedöms vara ett säkerhetshot vilket innebär att åtminstone en av arrangörerna fått bötes- och fängelsestraff.

Tittarfesten anordnades för att stötta det kinesiska laget Edward Gaming i finalen mot Damwon Gaming. Edward Gaming vann till slut finalen med 3-2.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..