×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Worlds

Över 3 miljoner anmälde sig till utlottning av finalbiljetter till Worlds

1
Bara 6 312 personer kommer att finnas på plats i publiken under årets Worldsfinal. På grund av coronarestriktioner var det länge osäkert om någon publik överhuvudtaget skulle tillåtas på Pudong Football Stadium men nu har Riot Games valt att lotta ut en mindre mängd platser.
Intresset för att bli en av de 6 312 personerna i publiken under Worldsfinalen har varit minst sagt stort. När Riot Games den 12 oktober gick ut med att de skulle lotta ut platserna hade en miljon personer anmält sig till utlottningen bara fyra timmar efter att den lagts upp. När den stängdes den 15 oktober hade över 3,2 miljoner personer anmält sig. Trots att tankarna snabbt går till bottar så är det nog inte hela sanningen. Åtgärderna för att hålla fuskarna borta har nämligen varit rejäla.

För att delta i utlottningen krävdes ett kinesiskt League of Legendskonto i minst level 30, ett kinesiskt telefonnummer och någon form av identitetshandling. Dessutom behöver de som vinner utlottningen betala en depositionsavgift för att få hämta ut sin biljett, depositionen betalas sedan tillbaka när eventet har ägt rum. Förutom Worldsfinalen där minst ett kinesiskt lag kommer att delta får de 6 312 lyckliga vinnarna också se öppningsceremonin live där båden den virtuella popgruppen K/DA och artisterna bakom årets Worldslåt, "Take Over", kommer att uppträda.


Artikelbild: Riot Games
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..