×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Fnatics succé i Worlds — vinner över obesegrade koreanerna

2
Efter söndagens tunga förlust mot kinesiska LGD Gaming var Fnatic idag tillbaka på Worldsscenen. Där ställdes man mot obesegrade gruppledaren Gen.G Esports, som inte alls visade sig vara så tuffa att slå som förväntat.
Fnatic inledde starkt när botlaneduon med Martin "Rekkles" Larsson och Zdravets "Hylissang" Galabov säkrade first blood helt själva. Fokuset på botlane fortsatte och Fnatic satte stor press på Gen.G Esports stjärna, Jae-hyuk "Ruler" Park, genom upprepade dives på AD-Carryn. Oskar "Selfmade" Boderek och Rekkles fick därmed stora övertag på sina respektive motspelare.

Trots ett tufft midgame, där Fnatic såg ut att slarva bort sin ledning, så var det Européerna som såg starkast ut när det började dra ihop sig för ett avgörande. Med 26 minuter på matchklockan såg det ut som att Gen.G hade hittat en perfekt flank på Fnaticspelarna, men istället för en teamfightseger för koreanerna så kunde Fnatic vända på fighten helt. Gabriël "Bwipo" Rau teleporterade in mitt i teamfighten vilket ledde till att Tim "Nemesis" Lipovšek träffade en perfekt shockwave med sin Orianna, samtidigt som Rekkles höll sina lagkamrater vid liv med en Senna-ultimate.

En teamfightseger var allt som behövdes för att Fnatic skulle hinna avsluta matchen och därmed ta sig upp på en delad förstaplats i grupp C. Efter att LGD Gaming slagit TSM senare under dagen innebär det att Fnatic får dela förstaplatsen med både LGD och Gen.G. Fnatics öde avgörs redan på lördag då hela grupp C ska spelas klart. Då möter man samtliga tre övriga lag i gruppen och det är topp 2 som gäller för att ta sig vidare till slutspel.


Artikelbild: Yicun Liu/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..