×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rekkles står för en Pentakill i mötet med Rogue

1
Martin "Rekkles" Larsson fick inte bara vinna mötet med sina landsmän i Rogue. Han fick också med sig en Pentakill, hans nionde i ordningen, från matchen vilket är flest av alla Europeiska spelare.
Under fredagen ställdes Fnatic mot Rogue i en match där Martin "Rekkles" Larsson ställdes mot sina landsmän Finn "Finn" Wiestål och Emil "Larssen" Larsson. De sistnämnda inledde bäst men sedan kunde Fnatic ta över matchen.

Gabriël "Bwipo" Rau, som överraskade och spelade Zac på toplane, stod tillsammans med Tim "Nemesis" Lipovšek på Ornn för en hel del fina insatser i teamfights. Två tanks gav också stort utrymme för Rekkles som på Ezreal hela tiden såg till att göra livet surt för Rogue-spelarna.

När Fnatic i stor ledning sedan gick för vinsten fick den svenske AD-Carryn en chans att nå en Pentakill. Medans hans lagkamrater såg till att jaga ner och hålla fast motståndarna kunde Rekkles enkelt eliminera dem en efter en och tillslut var det bara Kacper "Inspired" Słoma kvar.

Den unga junglaren ville dock inte ge bort något frivilligt utan ställde sig i sin egen bas och till råga på allt hade han också en Guardian Angel. Det avskräckte dock inte Fnatic som skickade in Bwipo och Oskar "Selfmade" Boderek för att se till att Rekkles kunde säkra en Pentakill, vilket han också gjorde.

Fredagens Pentakill blev svenskens nionde i ordningen när det kommer till tävlingssammanhang. Hans senaste kom också mot Rogue för nästan precis ett år sedan under vårsäsongen av LEC.

Med sina nio Pentakills tangerar han nu Yiliang Peter "Doublelift" Pengs rekord och frågan nu är vem av dem som först ska nå tio. Närmast de båda västerlänningarna är Jian "Uzi" Zi-Hao med sju.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..