×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Rekkles med säsongens sämsta match när Fnatic förlorar mot G2 Esports

1
Över 400 000 tittare följde toppmötet mellan G2 Esports och Fnatic i LEC under lördagskvällen. Där fick de se ett G2 som snabbt tog ledningen och trots att Fnatic vid ett par tillfällen var på väg tillbaka in i matchen kunde de också säkra en relativt komfortabel seger.
Matchen mellan G2 Esports och Fnatic var veckans mest upphypeade match och många såg nog fram emot mötet storlagen emellan. G2 kom till matchen helt obesegrade och utöver en jämn match mot Rogue dagen innan hade de vunnit sina matcher på ett övertygande sätt. Fnatic däremot har sett betydligt mindre stabila ut men hade trots det kunnat räkna hem fyra raka segrar efter den inledande förlusten mot Origen.

Matchen inleddes, som förväntat, i ett högt tempo. G2 kunde ta ledningen efter att Fnatics botlane försökte ta en fight mot G2:s duo men istället möttes av fyra motståndare då Marcin "Jankos" Jankowski var på plats och Martin "Wunder" Hansen teleporterade in. Fighten var därför snabbt över och de båda Fnaticspelarna fick vänta ett par sekunder innan de fick ge sig ut på kartan igen.

Just det blev också lite av temat på matchen där Martin "Rekkles" Larsson och Zdravets "Hylissang" Galabov stod för en av de sämsta insatserna på länge. Båda spelarna befann sig flertalet gånger på helt fel plats och fångades med lätthet in av G2-spelare. Trots de stora problemen på botlane var dock Fnatic länge med i matchen, mycket tack vare Oskar "Selfmade" Boderek som stod för flera snygga plays med sin Lee Sin.

22 minuter in i matchen var G2:s ledning bara 3 000 guld och Fnatic såg ut som att de kanske ändå skulle ta sig till lategame där de med både Gangplank och Veigar skulle ha en mycket större chans att gå segrande ur matchen. Det var dock precis där som det första stora misstaget på lagnivå kom, man brände allt på att försöka fånga Wunder något som inte lyckades. Luka "Perkz" Perković teleporterade sedan in och det hela utvecklades till en stor fem-mot-fem fight som resulterade i stor G2-seger.

Därifrån kunde inte Fnatic ta sig tillbaka och när G2 säkrade Baron Nashor efter 29 minuters spel slogs den sista spiken i kistan. Med baronbuffen kunde de enkelt förstöra Fnatics bas och ta sin femte raka seger för säsongen. För Rekkles, som innan matchen hade en total KDA på 49 och endast blivit eliminerad en gång, blev statistiken totalförstörd i en match där han hade det jobbigt från början till start. Han slutade på 2/5/3 i sin sämsta insats för säsongen. I och med Fnatics förlust tätnar kampen bakom G2 då de orangea nu delar andraplatsen med MAD Lions, Origen och Misfits Gaming.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..