×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Schalke skräller mot G2 Esports efter galna avslutningen

1
En sju matcher lång förlustsvit fick äntligen ett slut när jumbon FC Schalke 04 ställdes mot tabellettan G2 Esports. Efter en över 40 minuter lång holmgång fick de blåklädda spelarna jubla för första gången den här säsongen. G2 förlorade därmed båda sina matcher den här veckan vilket innebär att både Misfits och Origen nu delar ledningen tillsammans med de regerande mästarna.
FC Schalke 04 kom till matchen mot G2 Esports med sju raka förluster och utan en Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou som själv valt att kliva åt sidan. Det var egentligen inte mycket som talade för det ljusblå laget som dagen innan förlorat mot Rogue. G2 hade dock åkt på sin första förlust dagen innan när man åkte på en rejäl smäll mot Misfits Gaming och kanske satt den fortfarande i för det var Schalke som inledde bäst.

25 minuter in i matchen hade Schalke ledningen i elimineringar med 8-2 men sett till lagens ekonomi så var det G2 som hade en knapp guldledning. Trots det så spelade jumbon bättre i de fighter som uppstod och man kunde säkra en Baron Nashor efter 27 minuters spel. Med den kunde man förstöra G2:s midlane inhibitor men de regerande mästarna vägrade ge sig. Luka "Perkz" Perković såg till att hela tiden hota Schalkes bas och han lyckades också förstöra delar av den när det tyska laget gick för sin fjärde drake.

Det hela fick ett riktigt spännande slut då Schalke säkrade en Baron Nashor medan G2 försökte teleportera in i deras bas och avgöra matchen. De regerande mästarna lyckades dock inte med det och istället kunde Schalkes Felix "Abbedagge" Braun stå för en riktigt stark prestation när han tillsammans med Min-kook "Dreams" Han övermannade Rasmus "Caps" Winther, Marcin "Jankos" Jankowski och Mihael "Mikyx" Mehle och därmed avgjorde matchen.

För svenskarna blev det blandade resultat då Rogue enkelt kunde besegra SK Gaming medan Fnatic föll tungt mot överraskningslaget MAD Lions. Det innebär att Fnatic, med sina fem segar, tappar i tabellen till en fjärdeplats som de nu delar med Rogue och just MAD Lions. G2 Esports, Astralis och Misfits Gaming toppar med sex segrar vardera.



Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..