×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

FORG1VEN väljer att inte spela — talar ut på Twitter

1
FC Schalke 04 har haft det riktigt tufft under vårens säsong av den Europeiska ligan LEC. Efter tre veckors spel står laget på noll vinster och trots att man bytte jungle-spelare inför förra veckan kunde inte laget vissa några förbättringar. Nu meddelar 27-årige veteranen Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou att han tar klivet ur startuppställningen.
I november förra året blev det klart att Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou skulle återvända till den Europeiska högstaligan LEC. Efter flera års frånvaro, bland annat på grund av militärtjänst, valde FC Schalke 04 att värva greken som en gång i tiden räknades som en av Europas bästa AD-Carrys. Under torsdagen kom beskedet att 27-åringen nu väljer att ta klivet ur startuppställningen.

FORG1VEN, som haft ett rykte om sig att vara frispråkig, meddelade på sin egen Twitter anledningen till att han inte kommer att spela under helgens matcher.

—Under min sjuåriga League of Legends-karriär har jag alltid spelat för att vinna och vara konkurrenskraftig. Just nu når inte vår laguppställning upp till dessa principer. Då Schalke antingen inte kan, eller inte vill, göra några förändringar för att uppnå mina mål så har vi kommit överens om att jag tar klivet åt sidan ända tills så är fallet, skriver FORG1VEN.

Laget som ägs av den tyska fotbollsklubben FC Schalke 04 har hittills haft en riktigt tuff säsongsinledning. Efter tre veckors spel har man ännu inte vunnit en match och istället för en stigande formkurva har det snarare sett värre och värre ut för varje match som spelats. FORG1VEN själv har blivit eliminerad flest gånger och har också minst antal elimineringar av samtliga AD-Carrys i ligan. Med andra ord har greken själv inte heller haft en övertygande inledning under comebacken.

Detta är inte heller första gången vi får se FORG1VEN ta klivet ner från startuppställningen. 2016 bänkades han nämligen av sitt dåvarande lag, Astralis, efter motivationsproblem. Han berättade då själv att han inte längre tyckte det var roligt att spela League of Legends och hellre ägnade sin tid åt Overwatch som då var relativt nytt.

Istället för FORG1VEN som AD-Carry kommer Schalke att starta med sin Academy-spelare, Nihat "Innaxe" Aliev. Organisationen själva meddelar att de fortsätter att räkna med FORG1VEN både under vår- och sommarsäsongen men då greken själv valt att ta klivet tillbaka verkar fokus ligga på att få ihop den övriga laguppställningen. Det återstår därför att se om veteranen kommer tillbaka
ännu en gång eller om detta var hans sista insats på den stora scenen.



Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..