×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Rogue pressar G2 — Larssen med solokill på Perkz

1
Under fredagens match mellan Rogue och G2 Esports kunde de förstnämnda pressa Worlds-finalisterna rejält. Tillslut blev G2:s val att spela Soraka avgörande då motståndarna, med svenskarna Larssen och Finn i spetsen, hade enorma problem med att eliminera de viktigaste spelarna i varje stor teamfight.
Fredagskvällens match blev en ordentlig utmaning för de båda svenska spelarna i Rogue. Man ställdes nämligen mot obesegrade G2 Esports som fortsatt att imponera även under årets säsong. Tidigt i matchen visade dock Emil "Larssen" Larsson att han inte brydde sig om vem som stod på andra sidan midlanen. Luka "Perkz" Perković såg först ut att få övertaget på svensken som då stod för en riktigt fin prestation med sin hjälte LeBlanc och istället eliminerade G2-veteranen.

Efter 15 minuters spel hade Rogue ett knappt övertag sedan lagets andra svensk, Finn "Finn" Wiestål, lyckats eliminera Martin "Wunder" Hansen som återigen spelade Soraka. Just Wunder och speciellt Soraka skulle dock komma att spela en viktig roll för sitt G2 senare under matchen. 23 minuter in i matchen startade nämligen en stor teamfight där Rogue såg ut att gå segrande men de lyckades inte komma åt Wunder som såg till att rädda Rasmus "Caps" Winther både en två och tre gånger.

Svenskarna och deras lagkamrater fick dock en ny chans att ta sig tillbaka in i matchen när de stoppade G2 från att ta Baron Nashor och i processen lyckades de eliminera samtliga motståndare. Det ledde i sin tur till att de kunde säkra matchens första Baron Nashor. Förra årets Worlds-finalister försvarade sig dock utmärkt och Rogue kunde inte ta sig in i deras bas och istället avgjordes det hela i en stor teamfight vid Elder Dragon.

Där gjorde Wunder återigen en bra insats med Soraka samtidigt som Caps var helt fri att anfalla Rogue-spelarna. Efter att ha eliminerat samtliga motståndare och säkrat Elder Dragon satte G2 högsta fart mot Rogues bas och efter ytterligare en stor fight, den här gången vid Rogues Nexus, kunde de också säkra segern. Det hela får dock ses som en fullt godkänd insats av Rogue som idag ställs mot betydligt lättare motstånd i MAD Lions.

För G2 Esports väntar ett toppmöte med rivalen Fnatic där Martin "Rekkles" Larsson som vanligt kommer att ställa upp på botlanen. Det blir nu första gången svensken ställs mot sin gamla lagkamrat, Caps, på botlane. För den som inte vill missa det gör man bäst i att klicka in på LEC:s Twitchkanal klockan 21:00.Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..