Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rekkles dominerar i Fnatics seger över Misfits Gaming

1
Fnatic noterades för säsongens snabbaste seger när de besegrade Misfits Gaming efter 20 minuters spel. En som imponerade ordentligt var svenske Martin "Rekkles" Larsson. —Jag är van vid 0-2 veckor så det här är mycket bättre än förväntat, säger svensken till Riot Games efter segern.
I gårdagens premiärmatch ställdes Fnatic mot Astralis i ett numera klassiskt möte. Fnatic med nya junglespelaren Oskar "Selfmade" Boderek fick inte alls den start de hoppats på och efter en rätt ensidig historia kunde Origen komfortabelt ta hem segern efter 42 minuters spel.

I säsongens andra match ställdes de under lördagskvällen mot ett svagt Misfits Gaming vilket blev en perfekt självförtroendeboost för Martin "Rekkles" Larsson och hans lagkamrater. Fnatic tog tag i taktpinnen tidigt och Bwipo såg mer hemma ut på Aatrox än han gjorde under gårdagen på Swain. Förvisso ställdes han mot en Danny "Dan Dan" Le Comte som spelade Nocturne men belgaren stod ändå för en imponerande insats.

En som dock hade en ännu bättre match var Rekkles som, precis som igår, spelade Aphelios. Svensken genomförde matchen felfritt och slutade på 10/0/3 i KDA, något som kunde blivit rejält mycket mer men Misfits klarade inte av att försvara sig längre än 20 minuter innan deras Nexus föll. Svensken, som röstades fram till matchens spelare, är trots förlusten igår ändå nöjd med inledningen av säsongen.

—Jag är van vid 0-2 veckor så det här är mycket bättre än förväntat. Som Fnatic så är vi vana vid att vara lite långsamma i starten så 1-1 är perfekt för oss, säger Rekkles till Riot Games efter matchen

För ligans övriga svenskar, Emil "Larssen" Larsson och Finn "Finn" Wiestål i Rogue gick kvällen också bra och laget slog Excel Esports efter att ha spelat perfekt i lategame. Igår utnämndes Larssen till matchens spelare och idag var det dags för näste svensk att få den utnämningen, nämligen Finn.

Artikelbild: Riot Games