×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Zuko om semifinalen: "Deras botlane är deras svagaste lane"

1
Imorgon klockan 17:00 spelas den första semifinalen i Swedish Esports League. Där ställs succénykomlingarna Granit Gaming mot grundserievinnarna Hybrid Esports. Granit Gamings supportspelare, Zuko, är dock missnöjd trots slutspelsplatsen. —Vi borde ha placerat oss bättre än fyra, så även fast vi tog oss till slutspel så är jag ganska missnöjd.
Säsongens nykomlingar från Granit Gaming har imponerat under hela grundserien och belönades tillslut med en fjärdeplats vilket ledde till slutspel. Väl där ställs de dock mot tuffast möjliga motstånd då Hybrid Esports väntar. För supportspelaren Zuko som tidigare under säsongen inte var helt nöjd med sitt spel väntar nu en riktig utmaning. I en intervju med Fragbite berättar han om hur han ser på lagets chanser i semifinalen som spelas imorgon klockan 17:00.

Ni tar er till slutspel som nykomlingar under er första säsong, vad säger du om er säsong hittills?

—Vi borde ha placerat oss bättre än fyra, så även fast vi tog oss till slutspel så är jag ganska missnöjd. Jag tycker helt enkelt att vi spelat sämre än förväntat.

Har du någon tanke kring vad det kan bero på?

—Osäkert, jag vet bara själv att jag underpresterat men det känns bra inför imorgon iallafall.

Ni möter serievinnarna Hybrid imorgon, hur har ni förberett er inför det tuffa motståndet?

—Vi har spelat en hel del och vi vet att om vi spelar som vi ska göra imorgon så ser det väldigt bra ut.

Mirbs sa i en tidigare intervju att han är den mer kompletta AD-Carryn jämfört med Unforgiven. Vad ska ni göra för att sätta stopp för Hybrids botlane och se till att snowballa själva?

—Jag skulle inte säga att Mirbs är bättre än Unforgiven på något sätt. Jag tycker däremot att deras botlane är deras svagaste lane så jag håller inte alls med om det han säger i intervjun.

På vilket sätt är de svagare tycker du?

—Både individuellt och två mot två.

Under vår förra intervju pratade du om Skedens betydelse för laget. Är det något ni har nytta av nu i slutspelet, att ha en så pass rutinerad spelare med er?

—Jag tycker han har väldigt stor inverkan på laget, han gör det en jungler ska göra, styr upp spelet.

Senast vi pratade så var du inte nöjd med din insats, vad är det som gör att det ändå känns bra inför morgondagen?

—Överlag är jag inte nöjd men sist vi pratades vid hade vi bara ett par matcher kvar tror jag och jag spelade bra i de matcherna skulle jag säga.

Har du jobbat med något speciellt för att få det att kännas bättre?

—Jag har lagt ner mer tid bara. Efter förlusten mot Godsent där vi egentligen borde ha vunnit med 2-0 har jag lagt ner mer tid och skulle säga jag har presterat bra sen dess.

Är det något du vill hälsa Hybrid inför matchen imorgon?

—GL!



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..