×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Intervju

Zuko om Granit Gamings succé: Jag är inte alls nöjd med det jag presterat

1
Granit Gaming kom in som ett helt nytt lag inför höstens säsong av Swedish Esports League och det var osäkert om de skulle kunna utmana om slutspel. Efter sex matcher står de dock på fyra segrar vilket gör att de just nu innehar andraplatsen i ligan.
—Vi var ganska dåligt förberedda i matchen mot Hybrid men utöver den matchen så har vi spelat riktigt bra, säger lagets supportspelare Zuko.
Inför den fjärde säsongen av Swedish Esports League utökades den högsta divisionen från åtta till tio lag. Ett av de nya lagen inför säsongen var Granit Gaming som på kort tid lyckades få ihop ett intressant lag. Att de hade en chans att nå slutspel var väntat men att de skulle öppna serien så bra som de gjort var det kanske inte många som trodde. På sex matcher har de fyra vinster och två förluster, där förlusterna kom mot topptippade Godsent och Hybrid eSports. Fragbite har fått en pratstund med Granits supportspelare, "Zuko", där han berättade om hur de själva ser på den första halvan av serien.

Ni har överraskat positivt och med tre matcher kvar att spela har ni slutspelsplatsen i egna händer, vad säger du om lagets prestation hittills?

—Jag skulle säga att serien började som förväntat med vinster över Lightside och Shadow Stalkers. Mot Hybrid var vi ganska dåligt förberedda, skulle den spelas igen så tror jag att vi skulle vara favoriter. Men utöver den matchen tycker jag att vi har spelat bra som lag.

Inför förra matchen kom Theodor "Skeden" Nagelkerke in i laget, tror ni att ni kan bli ännu bättre och kanske utmana om en finalplats längre fram med honom?

—Utan tvekan, om vi spelar som vi ska så tror jag själv att vi har väldigt bra chanser att ta oss dit.

Sett till din egen prestation under serien, vad tycker du om den?

—Jag är inte alls nöjd med min prestation överlag, vissa matchserier tycker jag att jag har spelat riktigt bra, som mot Godsent till exempel, men andra har det gått sämre i.

Vad tror du att det beror på?

—Det känns som en mix av att inte kunna fokusera helt och en del personliga anledningar. På senaste har det dock känts mycket bättre och därför tror jag att om vi exempelvis skulle ha spelat mot Hybrid nu så skulle vi ha varit favorit inför den matchen.

Vilken duo tycker du har bjudit på bäst motstånd i botlane hittills?

—Jag tycker inte direkt att det har varit någon botlane som har stuckit ut. Jag antar att man kanske kan säga att Hybrids borde ha varit svårast att spela mot, men det kändes som att det mer var på grund av att jag själv inte presterade något vidare i den matchen.

Er säsong hittills har varit bra men det var oklart in i det sista om ni faktiskt skulle få delta eller inte, hur påverkades ni spelare av det som hände innan säsongen?

—Vi fick reda på att vi var klara för spel en eller två dagar innan säsongen skulle köra igång men personligen tycker jag inte att det har haft någon betydelse alls.
Artikelbild: Riot Games
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..