×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mirbs inför slutspelet: "Jag tror att Godsent blir svårast att slå"

1
Det har snart blivit dags för slutspelet i Swedish Esports League. I en av semifinalerna ställs grundseriens vinnare, Hybrid Esports mot nykomlingen Granit Gaming. Hybrids Alex "Mirbs" Holmin tror att laget, till skillnad från förra säsongen, kan ta hem alltihop. —Vi är ett starkare Hybrid som är väldigt hungriga på att vinna det hela den här säsongen, säger AD-Carryn.
Förra säsongens trea, Hybrid Esports är tillbaka med besked. Laget som då åkte ut i semifinalen efter att ha stått för en enastående insats mot Godsent satsar nu på att vinna alltihop. Efter en enastående grundserie där laget bara förlorade mot just Godsent är de nu ute efter revansch i slutspelet. Först måste dock nykomlingarna Granit Gaming besegras och det är inte den lättaste uppgiften. Fragbite har inför slutspelet fått en pratstund med Hybrids AD-Carry, Alex "Mirbs" Holmin där han berättar om vad som krävs av både honom och laget för att de ska avsluta säsongen med en seger.

Ni vinner grundserien efter att ha slagit Falkn i sista matchen, vad säger du om er säsong hittills?

—Den har känts bra, nästan obesegrade. Vi vinner i stort sett alla matcher på grund av individuell styrka och att vi lyckas få tidiga ledningar i matcherna som vi sedan kan snöbolla vilket gör att vi snabbt kan avsluta matcherna

Er individuella nivå är väldigt hög, upplever du att ni har fått jobba med att förbättra lagspelet inför slutspelet?

—Ja, vi har jobbat en del på lagspelet men det har också blivit väldigt mycket fokus på vad vi ska göra med våra tidiga ledningar för att avsluta matchen så smidigt som möjligt.

Förra säsongen åkte ni ut i semifinal, vad är det som talar för att ni går hela vägen den här gången?

—Vi är ett starkare Hybrid som är väldigt hungriga på att vinna det hela den här säsongen.

Hur ser du på Granit Gaming som är er motståndare i semifinalen?

—De ser ut att vara det lättaste motståndet i slutspelet, men från vårt möte i grundserien så kommer jag ihåg att de var väldigt jobbiga att spela mot. De försökte cheesea i varje buske och liknande, det är något vi kommer att vara beredda på.

Är det någon spelare där som imponerat på dig?

—Nej, inte riktigt.

Om man tittar på resten av lagen i slutspelet, vilka tror du blir svårast att slå?

—Jag tror att Godsent blir svårast att slå, de verkar vara riktigt hungriga och sugna på att vinna

Under förra säsongen presterade du riktigt bra, vad skulle du säga om din egen insats den här säsongen?

—Den har nog varit medioker skulle jag säga. Jag har haft en dålig period under säsongen där jag tappade mig själv och inte riktigt visste hur jag ville spela spelet, men nu tror jag att jag har kommit tillbaka och det ska jag försöka visa under slutspelet.

Du har ju alternerat spel i Hybrid med spel i norska Telialigaen och Fact där ni slutade på en andraplats, hur har det påverkat dig?

—Jag tror det har påverkat mig på ett bra sätt, jag har lärt mig att spela svag och stark sida beroende på vad laget vill och känner är bäst för att vinna matchen.

Mot Granit så ställs du mot William "UNF0RGIVEN" Nieminen på botlane. En spelare som, precis som du, är bra på att ta in mages om det behövs. Vem av er är egentligen den mest kompletta AD-Carryn?

—Jag skulle säga att det är jag som är den mest kompletta AD-Carryn. Främst för att jag har en bredare championpool och en adaptiv spelstil som jag inte känner att Unforgiven har. Från utsidan så ser det ut som att man måste få spelet att gå runt honom för att han inte ska falla för långt bakom.

Har du något du vill hälsa Granit inför semin?

—Må bästa laget vinna, GL.



Artikelbild: Petter Elstad/Telialigaen


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..