×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

JW:s stöttande ord efter tung LEC-start: "Vi ger inte upp"

1
Säsongen har inte börjat speciellt bra för Fnatics League of Legends-lag. Efter ytterligare en förlust går laget 0-4 i spelade matcher, något organisationens CS:GO-spelare Jesper "JW" Wecksell uppmärksammade via Twitter.
Inför den pågående säsongen av LEC, den europeiska League of Legends-ligan presenterad av Riot Games, var Fnatic väldigt säkra på att det skulle gå dem vägen. Fyra matcher in i säsongen har Fnatic ännu inte lyckats vinna en enda match, vilket gör att de just nu ligger på ett resultat på 0-4. Detta uppmärksammade organisationens Counter-Strike: Global Offensive-veteran Jesper "JW" Wecksell via sociala medier.

Hej Bwipo, Rekkles, Hylissang, Broxah och Nemesis. Det kanske känns tufft just nu, men kom ihåg vilka ni är och vad ni uppnått. Kom ihåg att ni har det i er och få ut det, tills dess kommer vi alla att stå bakom er. Vi ger inte upp, vi är Fnatics. #AlwaysFnatic, skriver JW via Twitter.

Fnatics LoL-lag består av den svenska Martin "Rekkles" Larsson som tar sig an botlanen tillsammans med Zdravets "Hylissang" Galabov. Mid har vi Tim "Nemesis" Lipovšek och i toppen finnes Gabriël "Bwipo" Rau. Sist men inte minst finnes Mads "Broxah" Brock-Pedersen som agerar jungler. Nästa gång Fnatic spelar på LEC-scenen i Berlin, Tyskland, är den 1 februari klockan 20:00 då de möter Rogue.


Artikelbild: Riot Games, League of Legends

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..