×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

Riot Games byter namn på LCS till LEC — offentliggör deltagande lag

1
Inte nog med att Riot Games valt att byta namn och logga på hela sin europeiska proffs-liga i League of Legends, så har de gått ut med de deltagande lagen inför den kommande säsongen. Fnatic finnes bland återvändarna och Rogue har säkrat en plats mot en avgift på 10,5 miljoner euro.
Nästa säsong av den europeiska League of Legends-ligan kommer att gå av stapeln 18 januari 2019 och arrangörerna, Riot Games, har nu offentliggjort närmare detaljer kring ligans framtid. Inledande så kommer ligan inte längre att heta "European League of Legends Championship Series" (EU LCS), utan den byter nu namn till "European League of Legends Championship" (LEC) samt får en helt ny logga föreställande vad som ser ut som en krona. Riot Games har tagit in ett kapital på totalt 90 miljoner euro, endast baserat på den avgift organisationerna behövt betala för att delta i ligan.

Fnatic, G2 Esports, Misfits Gaming, Splyce, Team Vitality och FC Schalke 04 är alla återvändande lag. Dessa lag fick, tack vare sitt återvändande från föregående säsong, en något lägre avgift vid ingång i den kommande säsongen och denna ligger på vars 8 miljoner euro. Excel Esports, Astralis, SK Gaming och Rogue har alla fått lov att betala vars 10,5 miljoner euro för sina platser i ligan. Observera att vissa av lagen som fick betala en högre summa också är återvändande, så som Origen.

European League of Legends Championship
FnaticG2 Esports
Misfits GamingSplyce
Team VitalityFC Schalke 04
Excel EsportsAstralis
SK GamingRogue

Artikelbild: Riot Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..