×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Rekkles om att Caps lämnade Fnatic: "I was very disappointed"

2
Under en livesändning förklarar Martin "Rekkles" Larsson att han har svårt att respektera Rasmus "Caps" Winthers val att abrupt lämnade Fnatic för G2 Esports inför den stundande LEC-säsongen.
I helgen höll Fnatic en talkshow via Twitch, direkt från deras League of Legends-hus i tyska Berlin. Förutom att det europeiska laget körde en 1vs1-turnering mot varandra samt att fansen fick lära känna deras nya mid-laner Tim "Nemesis" Lipovšek diskuterade de den kommande säsongen och visade upp sina nya spelartröjor. En hel del roliga och intressanta diskussioner skedde under sändningens gång samtidigt som fansen fick svar på sina frågor. Det visade sig även att lagets coach kan utmana ute på riften, i alla fall i ett 1vs1-läge.

I slutet av november lämnade Rasmus "Caps" Winther laget för G2 Esports, något som togs upp under livesändningen. När Martin "Rekkles" Larsson fick frågan om sina känslor över att Caps lämnade förklarade den svenska spelaren att ingen fick reda på bytet förrän det redan var försent. Rekkles berättar att han sa till Caps att inte göra bytet och att han kände sig sårad över faktumet att han inte ens hade det i åtanke, utan att han bara lämnade. ADC:n menar att han då fick uppfattningen att han och Caps inte var så bra vänner som han trott samt att det är svårt att respektera någon som gör en sådan sak.


Se hela sändningen via Twitch
twitch.tv/fnatic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..