×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

Xtrfy presenterar ny datormus — den ultralätta Project 4

1
Efter tre framgångsfulla spelmöss lanserar nu Xtrfy en ny lättviktsmus under arbetsnamnet "Project 4". Musen väntas väga ynka 65 gram och fokuset ligger, förutom vikten, på hållbarheten.
Denna artikel presenteras i samarbete med Xtrfy

Under måndagen har Xtrfy offentliggjort sin senaste produkt under arbetsnamnet "Project 4". Efter tillverkarnas tre tidigare möss har de valt att satsa på en så kallad lättviktsmus som endast ska väga 65 gram.


Trots sin lätta vikt kommer musen att innehålla en rad olika funktioner, där bland Pixarts toppsensor 3389, skräddarsydda Omron-switchar och 32-bitars ARM-processor. Musen, som har RGB-belysning, har flera hål i sig men insidan är täckt av en beläggning som ska skydda från damm och stänk.

Med den nya musen presenterar Xtrfy en helt ny form där vikt och hållbarhet står i fokus. Dessutom planerar tillverkarna att släppa hela fem versioner av musen, det vill säga fem olika färger varav en retro-modell som hoppas ge en tillbakablick till Atari och Nintendos tidiga konsoler.


Under uppväxten var det Star Wars, Commodore 64, Atari och Nintendo som gällde. För oss var det där allt började. Retro-versionen blir en tillbakablick och en hyllning till de tidiga åren inom gaming, förklarar Xtrfys VD Joakim Jansson i ett uttalande.

Project 4 väntas vara klar och på plats i butikshyllan redan i höst, men värt att notera är att projektet är pågående och justeringar i specifikationerna kan därför uppkomma. Priset väntas hamna på runt 599 kronor. Genom att anmäla sitt intresse för musen via projektsidan, som du hittar här, kan förväntansfulla fans få uppdateringar samt information gällande den kommande lanseringen.

Denna artikel presenteras i samarbete med Xtrfy

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..