×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Xtrfy lanserar nytt headset — presenterar Xtrfy H2

1
I dag utökar Ninjas in Pyjamas egna varumärke sitt utbud. Xtrfy lanserar Xtrfy H2, en lillebror till varumärkets tidigare headset Xtrfy H1.
Denna artikel presenteras i samarbete med Xtrfy

I juli 2017 tog Xtrfy gamingvärlden med storm då de lanserade sitt esportoptimerade headset, Xtrfy H1. Nu presenterar Ninjas in Pyjamas eget varumärke en lillebror till det populära headsetet i form av Xtrfy H2 som bygger på samma teknik som dess föregångare, men med en optimerad prislapp. För den som vill få chansen att testa lurarna kommer de att vara en del av Fragbites turneringsprispotter.

Vi är glada och spända på att släppa Xtrfy H2. Inte bara för att vi är nöjda med produkten – det är också ett nytt kapitel för oss eftersom det kompletterar vårt utbud och gör Xtrfys headset tillgängliga för spelare på alla nivåer, säger Joakim Jansson, VD på Xtrfy.

H2 är ett tillförlitligt headset med rejäla over ear-kåpor och extra tjockt vadderade öronkuddar som är täckta i textil som andas. Det delar samma ljudbild samt design som dess föregångare, men prislappen ligger på under tusenlappen vilket gör det till ett par mer lättillgängliga lurar för de som vill ha hög kvalité under en viss budget. Xtrfy H2 släpps redan i mars, men kan redan nu förhandsbokas hos en rad återförsäljare. Läs mer om headsetet på Xtrfys hemsida.

Denna artikel presenteras i samarbete med Xtrfy

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..