×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

Benekt debuterar och Duttdutt försöker hålla fanan i topp — här är veckans Fragleague

1
Det är än en gång dags att sparka igång veckan och Fragleague står på tapeten. Denna vecka välkomnar vi damerna i Benekt på riktigt samtidigt som Duttdutt försvarar förstaplatsen.
Under kvällen drar den tredje Fragleague-veckan igång i Counter-Strike: Global Offensive. Inte nog med att vi kommer att få se om Duttdutt kan behålla sin plats i toppen, så kommer Benekt att göra sin debut under veckans gång. Ikväll är det dock inte något av dessa lag som kommer att spela, utan vi lämnar plats för Flow, Frillkammare, Data och danska Ambush.

Den första matchen för damlaget Benekt i ligan kommer att äga rum under torsdagskvällen, då de möter ett av ligans kanske starkaste lag; JMC. Under torsdagen kommer även Lyngby Vikings att ställas mot Tradigt för att avsluta veckans "bedroom casts". Under söndagen ses vi i studion för att se Duttdutt ta sig an Lilmix. Se samtliga sändningar via twitch.tv/fragbite.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..