×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Netflix: "We compete with (and lose to) Fortnite more than HBO"

2
Under torsdagen publicerade Netflix sin inkomstrapport för det föregående året, 2018. Där förklarar streamingjätten att deras största konkurrent inte är andra plattformar, utan snarare Epic Games Fortnite.
Streamingplattformen Netflix drog under 2018 in över 16 miljoner dollar på sin service, och de planerar inte att trappa ner. Med tanke på att HBOs moderbolag Warnermedia och Disney gör sig redo att lansera sina egna streamingplattformar väntas 2019 bli ett hårt år i streamingkriget. Men enligt Netflix är andra streamingbolag inte deras största hot, det är nämligen Epic Games och deras populära spel Fortnite.

We compete with (and lose to) Fortnite more than HBO, förklarar Netflix i dess inkomstrapport för år 2018.

Orsaken till att Fortnite ses som ett stort hot är för att Netfix vill åt kunders skärmtid, något som sedan Epic Games lansering av spelet blivit speltid istället för annan form av skärmtid. I inkomstrapporten förklarar Netflix att de just nu har ungefär 10 procent av den amerikanska befolkningens TV-skärmtid i sina ägor och lite mindre än det i skärmtid via mobila enheter. I övriga delar av världen är procenten längre på samtliga enheter, främst på grund av spel som Fortnite.


Artikelbild: affarsvarlden.se

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..