×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Epics grundare är nu rikare än Gabe Newell

1
Företaget bakom Fortnite, Epic Games, grundare Tim Sweeney har gått om Valve-grundaren Gabe Newell i förmögenhet. Enligt Bloomberg har amerikanen nu en förmögenhet på över sju miljarder dollar.
Det är nog ingen som har missat Fortnites succé under de senaste året, speciellt inte grundaren till Epic Games, Tim Sweeney. Amerikanen som grundade företaget redan 1991 har nu en förmögenhet på 7,16 miljarder dollar, motsvarande cirka 63 miljarder kronor. Detta baseras på Epics Games värde som i oktober förra året vilket Sweeney äger 44,7 procent av. Detta placerar honom på en 196e plats på Bloombers miljadärsindex.

Detta gör att Sweeney går förbi sin landsman, Gabe Newell, kanske mer känd som "Gaben". Valve-grundaren och mannen bakom Half-Life har en förmögenhet på "endast" 4,58 miljarder dollar, motsvarande cirka 40 miljarder kronor. Detta gör att Newell hamnar på plats 353 på listan. I somras gick det dock bättre för Gaben då han var värd cirka 7 miljarder dollar men efter det har Valves och därmed Newells egna värde sjunkit drastiskt.


Artikelbild: Mcvuk

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..