×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Fortnite splittrar hundratals gifta par

1
En match till kan väl inte skada? Uppenbarligen kan det leda till skilsmässa om man frågar 5% av Storbritanniens par som sedan början av året ansökt om skilsmässa med Fortnite som grundorsak.
Orsakerna till att ett par genomgår en skilsmässa går från drogberoende till gambling, ibland kan det även bara handla om att paret inte älskar varandra längre. Nu har ett av Storbritanniens största skilsmässoföretag tagit fram statistik som visar på nya faktorer i och med den digitalisering som sker världen över. Nu står nämligen pornografi, gaming och sociala medier med som några av de toppande faktorerna till att ett gift par väljer att gå skilda vägar.

Enligt en presstalesperson har hundratals av de ansökningar som gåtts igenom sedan årets start nämnt Fortnite som grundorsak till skilsmässan. Företaget menar att ungefär 5% av de brittiska skilsmässorna grundar sig i Fortnite och, eftersom de är ett av de första företagen som har hand om denna typ av tvist, visar detta att just gaming blir ett allt större problem i relationer världen över.


Artikelbild: Epic Games, Fortnite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..