×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

The International görs om — stora förändringar i världens största tävling

1
Förändringarna innebär att alla matcher kommer att spelas på helgen.
I fredags meddelade speltillverkaren Valve att man beslutat att göra ändringar i formatet för världens största esporttävling The International. I ett inlägg på Dota2:s hemsida skriver Valve att man fokuserat på att förbättra tittarupplevelsen för en bredare publik och därför gjort formatändringar som man hoppas ska ha positiv effekt på tävlingens tittarsiffror.

Den största skillnaden i formatet är att alla matcher i årets upplaga av The International kommer att spelas på helgdagar. För att hinna med att spela alla matcher kommer tävlingen att pågå under tre veckors tid – en helg för gruppspelet, en helg för slutspelet och en helg för finalerna.

Förutom schemaändringarna gör Valve också stora förändringar i gruppspelsformatet. Istället för att ha två grupper med 10 lag i varje grupp kommer årets upplaga att ha fyra grupper med 5 lag i varje grupp där bottenlaget slås ut efter att alla lag mött alla. Därefter får de kvarvarande 16 lagen göra upp i direkt avgörande utslagsmatcher om en plats i slutspelet.

Slutspelet spelas sedan i vanlig ordning som ett double elimination-slutspel. The International spelas i oktober i år i Seattle i USA.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..