×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Saudiarabien

Svenskt silver i monsterturneringen – miljonregn över spelarna

1
Trots finalförlusten spelade svenskarna hem över 26 miljoner kronor.
Det svenska superlaget Team Liquid fortsätter att leverera starka resultat. Under söndagen tog laget årets femte silver i en storturnering efter att ha slutat tvåa i den saudiarabiska monsterturneringen Riyadh Masters.

Svenskarna var obesegrade i slutspelet hela vägen upp till upper bracket-finalen där laget förlorade mot Team Spirit. Efter att Liquid besegrat Talon Esports i lower bracket-finalen fick svenskarna chansen till revansch men lyckades inte rå på Spirit som vann matchen med 3-1.

Genom segern spelade Team Spirit hem hela fem miljoner dollar (~52 miljoner kronor) medan Team Liquid fick hälften så mycket (~26 miljoner kronor) för sin andraplats i turneringen.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..