×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nytt silver för Team Liquid – förlorade finalen mot Gaimin Gladiators

1
De svenska Dota-stjärnorna räckte inte hela vägen mot Gaimin Gladiators.
Team Liquids huvudsakliga svenska Dota-lag fortsätter att göra bra ifrån sig under våren. Laget tog silver i ESL:s nya Dota-satsning Dreamleague efter att ha förlorat söndagens final mot Gaimin Gladiator med 2-3 i games.

Finalen blev en repris av årets första Major-final där Liquid och Gaimin Gladiators också mötte varandra. Då slutade matchen 0-3 efter att Liquid tvingats att spela med sin coach Mathis "Jabbz" Friesel istället för Smauel "Boxi" Svahn som tvingades lämna turneringen på grund av sjukdom.

Team Liquid och Gaimin Gladiators är de två lag som hittills dominerat mest på Dota-scenen under året. Förutom att nå bägge de stora finalerna som spelats under 2023 har lagen också kvalificerat sig för årets andra Major som spelas i Berlin i slutet av april och början av maj.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..