×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Dota-kartan ritas om i stor uppdatering till spelet

1
Kartan blir större och Roshan kan numera röra sig i spelets senaste stora uppdatering.
Under torsdagen släppte speltillverkaren Valve den efterlängtade stora patchen till Dota2 som fått namnet New Frontiers. En av de största nyheterna i patchen är alla förändringar som Valve valt att göra kopplat till spelets karta.

I Valves informationssida för patchen uppger speltillverkaren att kartan blivit 40 % större och utökats med en hel del ny terräng som kan farmas. Samtidigt behåller vägarna samma dimensioner som tidigare.

En annan stor förändring är att Roshan numera inte längre kommer att spawna i mitten av kartan. Istället kommer bossen att spawna på två olika platser beroende på om det är natt eller dag i spelet.

Utöver de två ovannämnda ändringarna skeppar Valve en hel drös med ändringar i uppdateringen, vilket förstås kommer att påverka hur spelet kommer att spelas professionellt. Du kan läsa mer om alla ändringar i uppdateringen på Dota2:s hemsida.


Artikelbild: Pressbild/Dota2
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..