×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Tyst namn och logo-bråk mellan Natus Vincere och Virtus.Pro

1
Den rysk-ukrainska konflikten fortsätter att vara synbar även i esportvärlden.
Efter att Virtus Pro genomgått ett ägarbyte tillåts organisationen att tävla under sitt eget namn igen. Laget, som efter Rysslands invasion av Ukraina tvingades att spela under namnet Outsiders på grund av den tidigare ägarens kopplingar till den ryska staten, rör dock fortfarande upp känslor hos den ukrainska organisationen Natus Vincere.

Detta märktes häromveckan när de båda lagen mötte varandra i den avslutande spelomgången i det östeuropeiska DPC-gruppspelet. Nyhetssajten Fragster rapporterar att Natus Vincere då valde att fortsatt kalla Virtus Pro för Outsiders i sin kommunikation — något som VP svarade på genom att övergå till att bara kalla Navi för "motståndarna".

Virtus Pro vann till slut matchen vilket innebär att Navi under nästa säsong kommer att spela i DPC:s andradivision.

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro och Natus Vincere
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..