×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Klart: Här är lagen som Team Liquid får möta i Berlin-Majorn

1
Nu står det klart vilka lag som våra svenska Dota-stjärnor får möta i vårens Major i Berlin.
Om tre veckor drar vårens Dota-Major i Berlin igång. Med alla regioners DPC-säsonger avklarade står det nu klart vilka lag som säkrat en plats i vårens största turnering.

Förutom svensklaget Team Liquid, som slutade etta i gruppspelet, är det Tundra Esports, Gaimin Gladiators och OG som lyckades säkra Major-platser från den västeuropeiska divisionen. Från Östeuropa är det ex-Hellraisers, Team Spirit och Betboom Team som säkrat plats i Majorn.

De fyra kinesiska lagen som spelar i Majorn är Xtreme Gaming, PSG.LGD, Invictus Gaming och Team Aster. De får sällskap från Sydostasien av Talon Esports, Execation och Team SMG.

Slutligen är det fyra lag från de två amerikanska regionerna som fått en plats i Majorn. Från Nordamerika är det TSM och Shopify Rebellion som tagit plats medan det från Sydamerika är Beastcoast och Evil Geniuses som får åka till Berlin.

Majorn i Berlin börjar den 26 april med ett gruppspel där de 18 lagen delas in i två grupper. Lottningen för grupperna har ännu inte släppts av turneringsarrangören ESL.

Den senaste Majorn spelades i Perus huvudstad Lima. Då vann Gaimin Gladiators efter att ha besegrat Team Liquid i finalen.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..