×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Natus Vincere-legendaren ryktas göra comeback på servern

1
En av de bästa AWP-spelarna någonsin kan vara på väg tillbaka.
I slutet av 1.6 fanns det en AWP-spelare som dominerade världen. Det var ukrainska Yegor "markeloff" Markelov som tillsammans med sitt Natus Vincere tog världen med storm under 2010 när de dominerade hela CS-världen. Detta fortsatte även starkt till de sista åren av 1.6.

Skiftet till CS:GO blev dock tufft för det ukrainska laget som aldrig riktigt hittade sitt fotfäste. Ett försökt till ett superlag under namnet Astana Dragons skapades med markeloff och Ioann "Edward" Sukhariev från Navi, Dauren "AdreN" Kystaubayev och även Kirill "ANGE1" Karasiow och Mihail "Dosia" Stolyarov från Virtus.pro.

Laget var bra men kom aldrig upp i den supernivån man förväntade sig. De bytte över till Hellraisers och där fortsatte samma historia. markeloffs sista lag blev Flipsid3 Tactics. Där spenderade han tre år och vann Dreamhack Open Leipzig. Sen dess har vi bara fått se legendaren i showmatcher i liknande tillställningar.

Nu kan dock legendaren vara på väg tillbaka i någon kapacitet. Detta enligt hans tidigare lagkamrat Edward. Den ukrainska legendaren berättade under en stream att något intressant kommer kring markeloff, några nyheter. Det är svårt att veta exakt vad detta innebär men att få tillbaka en sådan legendar i CS är alltid ett stort plus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..