×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Uppgifter: ESL kan starta ny Dota-tour — ska komplettera DPC-systemet

1
Det kan bli mycket mer Dota från ESL.
Dota 2-scenen har under de senaste åren dominerats av DPC. Nu ryktas det att ESL ska skapa en ny turnerings-circuit. Detta enligt uppgifter som Richard Lewis har kommit över. ESL ska, enligt uppgifterna, koppla ihop DreamLeague och ESL One till en ny circuit med finaler i Saudi Arabiens huvudstad, Riyadh.

Riyadh Masters kommer finalturneringen att kallas och DreamLeague ska vara det huvudsättet att kvala in till turneringen. 16 lag ska i DreamLeague spela hemifrån och tävla om en miljon dollar. ESL Ones koppling till Riyadh Masters är inte lika känt. Det ska vara en arenaturnering med 12 lag och ska hållas i Thailand. Allt detta enligt de uppgifter som Richard Lewis fått tag på.


Artikelbild: Momondo
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..