×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Över 40 000 fuskare bannade i massiv banvåg från Valve

1
Valve har bannat över 40 000 Dota 2-spelare för fusk.
Spelföretaget Valve har bannat över 40 000 fuskare i Dota 2. Fuskarna ska under de senaste veckorna kommit åt intern data i klienten som gett de en orättvis fördel. Det som är mest intressant var att Valve satte upp en fälla för fuskarna.

De ska ha lagt in en grej i klienten som aldrig används normalt. Detta kunde endast kommas åt genom tredjepartsmjukvara. Valve kunde då direkt se om någon hade fuskat om de kom åt dessa filer.

Valve medger att motarbetandet mot fusk ofta sker i skymundan och att de normalt sett inte skulle gå ut med denna informationen. Men de ville göra det nu för att klargöra sin position:

"Om du kör någon applikation som läser data från Dota-klienten medan du spelar spel, kan ditt konto permanent blockeras från att spela Dota. Detta inkluderar professionella spelare, som kommer att bli avstängda från alla Valves tävlingar.", skriver Valve i sitt uttalande.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..