×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Fuskarna slår tillbaka mot Valves banvåg — fler åtgärder kan krävas

2
Bannhammaren kanske inte slog så hårt som många hoppats på.
Tidigare i veckan gick Valve ut med att de lurat fuskare med ett smart knep. Detta ledde till att hela 40 000 konton blev bannade. Detta verkar dock inte ha påverkat fuskarna allt för mycket. En användare på Reddit beskriver nu hur han infiltrerade ett fusk-forum för att se hur de reagerat.

De beskriver där att fusket som fuskarna åkte fast för var ett så kallat VBE-fusk, Visible by Enemy. Fusket gav dig en notis om någon motståndare kunde se dig. Det är detta fusket som kinesiska topplaget Knights ryktats ha använt.

Denna typen av fusk lär fortfarande få dig bannad snabbt enligt Reddit-användaren. Men han berättar också att många andra fusk så som kartfusk fortfarande är helt lugna att använda. Fuskarnas största rädsla ska vara hårdvarulås, att Valve kopplar ditt fusk till din faktiska hårdvara på datorn. Fuskskaparna ska tydligen ha sett att undgå detta.


Artikelbild: Valve
Videokälla: Valve

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..