×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Turkiet

Fuskarens megatabbe: Avslöjade sig själv mitt under miljonturneringen

1
Det finns olika sätt att åka fast på. Det dummaste är nog troligtvis att visa upp det själv.
Tidigare i veckan startade turneringen Warzone World Classic. En turnering i Warzone 2 med hela 100 000 dollar, motsvarande ungefär en miljon kronor, i prispotten. Innan turneringen så uppmärksammades klipp mot spelaren Exoniz. Fuskanklagelser startade direkt och dessa verkade verkligen stämma.

Spelaren som tillslut fick tillåtelse att delta i turneringen ville motbevisa dessa anklagelser. Hans försök till att göra detta blev dock hans undergång. Han valde under turneringen att visa upp sin skärm. Just då poppade en meny upp på skärmen.

Den turkiska spelaren försökte säga att detta var en meny för att han hade två skärmar. Kort efter detta så valde han dock att radera på sin Twitch-kanal och sitt Twitter-konto. Det bästa med allt detta? Någon han filma det innan han raderade VOD:en.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..