×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Twitch-stjärnan vill starta Dota-lag — siktar på att värva svenska stjärnorna

1
Den populära gambling-streamern Tyler "Trainwreck" Faraz Niknam nämnde nyligen i en stream att han vill starta sitt eget Dota 2-lag.
I en stream på Twitch pratade den populära gamling-streamern Tyler "Trainwreck" Faraz Niknam om sina tankar gällande Dota 2. Bland annat berättade han om sin vilja att starta ett eget lag.

Han nämnde tre namn som han skulle vilja plocka upp direkt. Bland namnen fanns de svenska stjärnorna Gustav "s4" Magnusson, Ludwig "Zai" Wåhlberg samt den kanadensiska spelaren Artour “Arteezy” Babaev.

Det är inte första gången Trainwreck uttrycker en önskan om att starta sitt egna Dota 2-lag men många är tveksamma huruvida han faktiskt kommer göra slag i saken. Ett problem hade också varit att för värvning av stjärnorna så skulle streamern behöva förhandla med både Evil Geniuses och Team Liquid samt övertala s4 att gå med.

Artikelbild: Twitch/TrainwrecksTV
Videokälla: Fragleague/Samsung

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..