×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Twitch-stjärnorna betalade miljonbelopp till storscammarens offer: "Banna honom"

1
Trots scamskandalen på Twitch är den skyldige fortfarande inte bannad.
Det är nu en månad sedan scamskandalen på Twitch. Nu har alla offer betalats av utomstående parter men den skyldige Sliker är fortfarande inte bannad från plattformen.

Över två miljoner kronor blev notan för bland andra Ludwig Ahgren som tog sig an att se till att alla 72 offer fick sina pengar tillbaka, ur egen ficka. Detta bekräftade Ludwig på Twitter.

"Nu är det er tur att göra ert jobb Twitch och banna honom", tillägger Ludwig i sin tweet. Detta är inte den första och absolut inte den sista profilen som pekat ut Twitchs tillsynes overksamma handlingar kring Slikers status på plattformen.

Den bestraffning Sliker har fått på plattformen är att prenumerationsknappen har tagits bort på kanalen som innebär att han inte kan få intäkter via prenumerationer, men ingenting stoppar honom från att vara aktiv på plattformen med donationer och andra intäktsgenererande medel.

Dagen efter Ludwigs tweet gick han mer på djupet kring nödvändigheten att banna Sliker på plattformen i en video på en av sina kanaler där han öppet vill trycka på att få Sliker avstängd.

- Jag vill göra ett offentligt tryck för att få Sliker bannad från Twitch. Jag kan inte komma på någon som med rätta borde bannas från Twitch än Sliker just nu. En som utnyttjade inte minst andra kreatörer, men även sina tittare, han bokstavligen scammade sina tittare. Detta är värre enligt mig än att visa sina bröst eller ha sex under sändningen, säger Ludwig.


Artikelbild: Mogul Mail/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..