×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Efter nya gamblingreglerna – Trainwreck vill konkurrera ut Twitch: "Kommer revolutionera streaming"

1
Trainwreckstv självsäker inför lanseringen av sin egna streamingplattform.
Twitch-profilen Trainwreckstv hintar till en ny streamingplattform som kan konkurrera ut jättarna.

Train har tidigare sagt att han inte planerar på att byta plattform för att kunna fortsätta med gambling-streams, men har nu istället bestämt att satsa på att bygga sin egna plattform som ska vara banbrytande.

Under en livesändning säger Train att han någon gång i början av november kommer att tillkännage den nya plattformen och dess funktioner som enligt honom själv kommer att få folk flockandes till plattformen.

- Det är en funktion jag har i åtanke, och den funktionen i sig, när jag lanserar den på Twitter i en Twitter-video, när det nu än är om det är första november eller de första veckorna i november, bara det kommer att revolutionera streaming, det spelar ingen roll om du hatar eller älskar mig, den jäveln kommer att explodera, säger Train.

Train talar självsäkert om att plattformens "funktion" kommer att vara en pelare i förtroende men nämner även att plattformen med störst sannolikhet inte är klar i början av november, utan snarare någon gång i slutet av november och som senast i december.


Artikelbild: Trainwreckstv/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..