×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Singapore

Fansen arga över Valves beslut – skippade The International-traditionen

1
För första gången i The International-historien skippades den episka traditionen.
Dota-fans världen om rasar efter att Valve av okända anledningar bestämt sig för att inte ha en öppningsceremoni för första gången i The International-historien.

The International har under tidigare år haft episka öppningsceremonier med musikaliska framföranden, ljusshower samt tal av Valve-grundaren och gaming-ikonen Gabe Newell. Denna gång möttes fans av inget mer än ett kort montage av tidigare TI-turneringar på storskärmen.

Turneringen spelas i Singapore och har därmed en tidszonsproblematik för många andra länder och regioner där fans har fått sitta uppe förbi midnattstimmar endast för att kunna se den öppningsceremoni som helt enkelt inte blev av.

"Sätta larmet på 02:00 för att kunna se ceremonin...", "Det där är TI???? Vad i helvete..." och "Det ser ut som en köpcentrumsturnering" var bara några av hundratals kommentarer kring slutspelets första dag.

Det är även första gången turneringen hålls på två separata arenor där den första etappen av slutspelet hålls i Suntec Singapore medan finalhelgen spelas i Singapore Indoor Stadium där många hoppas på att en sorts ceremoni åtminstone kan äga rum inför slutetappen.

Artikelbild: dota2ti/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..