×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Dota-stjärnan: "Enda anledningen att jag fortfarande spelar är för att vinna The International"

1
Ludwig "zai" Wåhlberg med Team Liquid ger sitt allt inför The International 11.
Svenska Team Liquid-stjärnan Ludwig "Zai" Wåhlberg ger en inblick i motivationen inför The International 11 i en intervju med Jaxon.gg.

Team Liquid har haft en otrolig resa i kvalet till TI11 där de gått från de regionala kvalen, till sista-chansen, hela vägen igenom gruppspelen för att nu stå i slutspelets upper bracket med sin första match imorgon klockan 07:00 mot kinesiska Team Aster.

Under intervjun diskuteras lagets självförtroende efter resan igenom kvalet och gruppspelet innan ämnet rör Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen som förväntas lämna den professionella karriären bakom sig efter TI11 och hurpass hungrig Zai är på guldet.

"Realistiskt sett så är det den enda anledningen till att jag fortfarande spelar, att komma nära är inte bra nog så jag kommer självklart att ge mitt allt. Vi har mindre än två veckor kvar av Lasse som Dota-spelare, så vi försöker göra allt vi kan för att komma så långt som möjligt under den tiden.", kommenterar Zai.

Sist Team Liquid säkrade TI-titeln var 2017 efter 3-0-krossen mot Newbee i storfinalen.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..