×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Dota-fansen köper inte Battle Passes — TI-prispotten riskerar att bli mindre än i fjol

1
Dota2-gemenskapen har mindre än en månad på sig att fösa in över 250 miljoner kronor för att slå fjolårets prispool.
Prispotten till Dota2-turneringen The International riskerar att bli mindre än i fjol. Nu har det gått en månad sedan släppet av Battle Passes och siffrorna är underväldigande.

I skrivande stund är prispoolen lägre än fyra tidigare TI-pottar och ligger mer än 5 miljoner kronor bakom i försäljningen för The International 7. Detta enligt statistiken från Dota2 Prizetracker.

Bild: Dota2.prizetrack.kr
Bild: Dota2.prizetrack.kr

En av anledningarna till den jämförelsevis låga försäljningen av Battle Passes kan bero på det nya formatet Valve lanserade i år där innehållet är delat i två. Mycket innehåll väntas inte bli tillgängligt fram tills den 3:e november då den andra delen av försäljningen sätter igång, trots att det då inte bidrar till prispoolen.

Försäljningen av Battle Passets första del som bidrar till prispoolen slutar den 2:e november och lämnar gemenskapen med mindre än en månad att försöka slå The International 10:s rekord på över 400 miljoner kronor.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..