×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Förra Alliance-stjärnan lägger ner spelarkarriären: "Kommer inte fortsätta"

1
Nikolay “Nikobaby” Nikolov pensionerar sig som proffs efter slopandet av Alliance-femman.
Den f.d Alliance-spelaren Nikolay “Nikobaby” Nikolov tillkännager sin pensionering från professionell esport efter att organisationen slopade hela laget.

Under en livesändning pratar Nikobaby om framtidsplanerna efter kicken från laget och väljer att ta fokus ifrån den professionella karriären och istället satsa på bland annat streaming.

- Min plan är att streama, för tillfället, och göra en podcast. Jag jobbar typ redan på podcasten och jag tänker på frågorna och vad för typ av innehåll det ska vara i podcasten. Men som jag sa kommer det första avsnittet att vara med Jonathan "Loda" Berg, säger Nikobaby.

- Jag gissar på att han kommer inom de nästa 10 dagarna [...] Nej, jag kommer inte att fortsätta vara ett proffs, 100%. Inget mer pro gaming för mig, hundra procent, tillägger Nikobaby när tillfrågad huruvida proffskarriären kommer att få något fokus.

Med Alliances vd Loda som Nikobabys första gäst på den nya podden kan det bli intressant att få en inblick i vad exakt som hände bakom kulisserna innan och efter lagrensningen.


Artikelbild: Pressbild/Starladder
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..