×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Efter fiaskosäsongen — Alliance sparkar alla spelare

1
The International-missen resulterade i slopning av hela Alliance-femman.
Esportsorganisationen Alliance dumpar hela sitt Dota 2-lag efter en undermålig säsong. Detta meddelade organisationen i ett pressmeddelande.

Beslutet kom till följd av att laget inte lyckades kvala till The International som varit organisationens huvudmål i Dota-divisionen. Efter att ha klättrat till Division 1 för att sedan falla ned tillbaka till Division 2 blev berg-och-dalbanan den sista droppen för Dota-femman.

Alliance vd Jonathan "Loda" Berg kommenterar beslutet i pressmeddelandet:

"Att släppa hela laget var inte ett lätt beslut, speciellt inte när vi har en historia av utveckling och att överkomma hinder. Att säga att det inte har varit en enkel säsong vore årets största underdrift, men det har varit mycket bra också. Varje misstag är en chans att ta lära av och vi har gjort massor av misstag", skriver Loda.

Organisationens plan inför den kommande säsongen är att dubbla sina insatser i Dota 2 och att samla ihop en lina som ska göra alla stolta som redan i skrivande stund ska vara i full fart.

Den f.d Alliance-femman är som följer:

Alliance
BulgarienNikolay "Nikobaby" Nikolov
RumanienAliwi “w33” Omar
RysslandYaroslav “Limitless” Parshin
IsraelAdam “Aramis” Moroz
RysslandAndrey “Dukalis” Kuropatkin

Artikelbild: Pressbild/Alliance
Videokälla: Dreamleague/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..