×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Loda efter Alliances blytunga säsong: "Ber om ursäkt för smärtan"

1
Den svenska Dota-legendaren ber fansen om ursäkt efter lagets uttåg ur The International-kvalet.
Den svenska organisationen Alliance har inte haft ett roligt år. Efter fjolårets delade niondeplats i The International har laget genomgått flera förändringar vilket bland annat inneburit att man inte längre har en enda svensk i femman. Trots ändringarna har resultaten uteblivit.

I veckans västeuropeiska kval till The International fortsatte lagets svaga resultatrad. Efter att ha förlorat den inledande upper bracket-matchen mot Entity i tisdags följde laget upp med ytterligare en förlust mot svensklaget Team Bald Reborn igår och slutar därmed på en sistaplats i kvalet. Resultatet innebär att organisationen missar årets TI.

Efter gårdagens förlust valde organisationens svenska ägare Jonathan "Loda" Berg att be fansen om ursäkt på Twitter.

"Det har varit den sämsta DPC-säsongen i Alliances historia och jag ber om ursäkt till alla fans för smärtan som vi delat under det här året", skriver Loda.


Det västeuropeiska TI-kvalet pågår för fullt och avgörs först på lördag. I skrivande stund har svensklagen Team Liquid, Goonsquad och Team Bald Reborn fortfarande chansen att säkra en plats i årets största turnering.

Artikelbild: Helena Kristiansson/Dreamhack
Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..