×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xcaliburs analys av Alliances kvalfiasko: "De underskattade oss"

1
Den svenska Team Bald Reborn-spelaren menar att Alliance inte scoutade motståndet tillräckligt bra.
Tidigare i veckan stod det klart att den svenska organisationen Alliance missar årets The International. Laget slogs i onsdags ut ur det sista kvalet till storturneringen av svensklaget Team Bald Reborn.

Nu har Team Bald Reborns svenska midlaner Steve “Xcalibur” Ye uttalat sig om matchen, rapporterar nyhetssajten Dot Esports. Under en av sina sändningar på Twitch hävdar 25-åringen att förklaringen bakom Alliances förlust ligger i undermålig research av motståndet.

— Det jag kan säga är att Alliance-killarna inte gjorde research på oss. De underskattade oss. Det ska inte finnas någon chans att de ger oss Pango och bannar Enigma. Jag menar, vi spelar inte ens Enigma. Tänk att de bannar en hero vi inte spelar och lämnar Pango, säger Xcalibur.

— De tittade inte ens på våra profiler. De respekterade oss inte överhuvudtaget. De gjorde inte sin research.

Se Xcalibur prata om Alliance-matchen i videon:

Efter att Team Bald Reborn vunnit mot Alliance fick laget möta Into The Breach i den andra lower bracket-rundan. Där blev det förlust med 0-2 vilket innebär att också TBR missar årets TI.

Artikelbild: Pressbild/Alliance och ESL
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..