×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Dota-proffset bajsade på sig under match: "Ville verkligen vinna"

1
Vissa gör allt för att vinna.
Förra månaden meddelade den kanadensiska Dota-spelaren Jacky "EternaLEnVy" Mao att han lade ned sin proffskarriär för att istället satsa på en karriär som Twitch-streamer. Under sina nio år som Dota-proffs lyckades 31-åringen bland annat vinna Shanghai-Majorn 2016 och sluta på en delad femteplats i The International 2014.

Att vara Dota-proffs är dock inte bara en dans på rosor. I en sändning på Twitch berättade EternaLEnVy om en smärtsam och miserabel situation som uppstod under en av spelarens matcher.

— Jag försökte fisa, ok? Och sedan fucking sket jag på mig. Jag hade på riktigt bajsat på mig och jag behövde pausa men det skulle ta för lång tid... Jag ville verkligen vinna så jag fortsatte bara spela, berättar han.

Se EternaLEnVy berätta om situationen:

Enligt spelaren pågick matchen i 20 smärtsamma minuter innan han kunde lämna datorn. Sorgligt nog vann EternaLEnVys lag inte ens matchen.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: The International/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..