×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

SKRÄLLVINSTEN: Team Spirit tar hem The International

1
Den ryska organisationen tar oväntat hem den rekordstora prispotten i The International.
Team Spirit vann sensationellt The International 10 igår. Den huvudsakliga ryska femman lyckades till slut besegra de stora förhandsfavoriterna PSG.LGD i en otroligt jämn final.

Team Spirits resa till segern var långt ifrån spikrak. Laget hade en tuff start på gruppspelet och förlorade sina första två gruppspelsmatcher mot Team Secret och PSG.LGD, men lyckades precis knipa en plats i turneringens upper bracket. Väl där förlorade laget sin första match mot Invictus Gaming och fick kriga sig till final genom en lång resa i slutspelets lower bracket.

I lower bracket lyckades Team Spirit utkräva hämnd på både Invictus Gaming och Team Secret innan laget kunde nå finalen där PSG.LGD väntade.

Team Spirit öppnade finalen på bästa möjliga sätt och lyckades gå upp i en 2-0-ledning. PSG.LGD lyckades dock vända på steken och kvittera matchen. Först vann det kinesiska laget seriens längsta game och sedan körde man bokstavligen över Spirit i game fyra.

I det avgörande gamet var det också PSG.LGD som öppnade piggast, men efter att Illya "Yatoro" Mulyarchuk lyckats få ihop nog med farm på sin Terrorblade var laget ostoppbara.


I och med vinsten tar laget hem 18 miljoner dollar (155 miljoner kronor) i prispengar, vilket är den största prissumman någonsin i The International.

Bästa svensk i The International var Ludwig "Zai" Wåhlberg som slutade trea med sitt lag Team Secret. Svenskarna i Alliance slutade på en delad niondeplats.

Artikelbild: Valve/Pressbild
Videokälla: Valve/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..